Evenimente viitoare

LaRock Music Festival editia a II-a 2024, Domeniul Cantacuzino, 15.08 – 18.08.2024

În inima Prahovei, pe domeniile încărcate de istorie ale Domeniului Cantacuzino, se desfășoară unul dintre cele mai mari festivaluri din centrul tarii. Continuându-și traseul ce promite a deveni tradiție, festivalul LaRock își întâmpină oaspeții pentru a doua oară, aducând împreună muzica, arta și pasiunea. În perioada 15-18 august, pe măsură ce vara își etalează splendoarea, festivalul promite patru zile vibrante de concerte, magie și comunitate.

Pe o suprafață de 150 de hectare, între copaci seculari și câmpuri întinse de iarbă verde, LaRock promite un spectacol de neuitat, sub cerul liber. Anul acesta festivalul se întinde pe durata a 4 zile, dar și 3 nopți, ediția 2 promițând nu una, nu două, ci trei scene: Main, Diskoteca și Avangard.

Imaginează-ți scena principală, pulsând sub greutatea ritmurilor rock ale trupelor consacrate precum Vama și Subcarpați, și ecoul energic al celor de la Alternosfera și Zdob și Zdub. Aici, muzica nu doar că răsună, ci te transpune într-o stare de spirit liberă și neînfrânată, unde fiecare acord pare să bată la unison cu inima ta. Pe langa cele 4 trupe super cunoscute, scena principala ni-i promit si pe Trooper, Dirty Shirt, S.P.P., Masterpiece, Altar, Toulouse Lautrec, MyQueen, The Zoo, Rosu Vara, Nuante, Sedativ, Mister C, Star Crystal, Romb, The Voodoo Child, Civic Rebels, Myst, Lunatic si Green Prophet.

Într-o oglindă muzicală completă, pe scena Avangard adevărata magie a rockului românesc prinde contur. Aici, talente, de orice vârstă, se vor lupta să-și facă auzite vocile, reflectând spiritul inovator și pasionat al festivalului. Este locul unde muzica întâlnește speranța și unde fiecare acord are povestea lui de spus. Scena Avangard va găzdui un concurs național de trupe rock, în co-producție cu Zeedo Shop. Sunt pregătite 18 poziții, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Trupele ce vor trece de preselecții vor fi împărțite câte 6 pe zi și vor cânta față în față cu scena principală. Publicul prezent va fi cel care decide cine merită coroana de câștigător duminică seară.

Dar festivalul LaRock nu este doar un sanctuar al rockului tradițional. Când ceasul bate miezul nopții, scena LaDiskoteca ia viață într-un mod spectaculos, oferind un tribut strălucitor anilor ’90 și 2000. Sub cerul înstelat, într-o ploaie de lumina și neon, ce te transpune direct în epoca disco, Snap! și Technotronic, alături de carismaticul Eric Martin, vor fi capii de afiș. Gata să-ți ‘Pump Up the Jam’ și să te încarce cu ‘The Power’, acești giganți ai scenei muzicale promit o renaștere a ritmurilor care au definit o generație. Îmbrățișează spiritul „Rhythm Is a Dancer” și lasă-te purtat de „Get Up! (Before the Night Is Over)”, într-o călătorie nostalgică ce îți va pompa sângele în ritm de dans frenetic.

Nu sunt singurii maestri ai platanelor care vor electriza noaptea; alături de ei, DJ Jiji Lazar, K-lu, Saya Band, Chester May Drum, DJ Claude, DJ Papee, DJ Cristi, DJ Ponea, DJ Mugurel și Tripolar vor transforma fiecare moment într-un carnaval al muzicii și luminii. Această scena nu doarme până la ora 6 dimineața, promițând trei nopți de neuitat, un imn al libertății și al tinereții veșnice. Transformă-ți fiecare noapte într-o poveste și fiecare dans într-o aventură sub stelele LaRock!

LaRock transcende granițele unui festival muzical obișnuit, devenind un veritabil carnaval de experiențe. Între călărie, sărituri cu bungee de la 50 de metri înălțime, unde poți admira întregul parc înainte de a face saltul vieții tale, tauri mecanici care își provoacă vizitatorii să îi domolească dacă pot, și petreceri cu neon, fiecare colț al domeniului este gata să te surprindă. Poți opta pentru o schimbare de look la barberul nostru sau te poți revigora cu un masaj, perfect pentru a-ți începe ziua sau pentru a-ți recăpăta energia după o noapte de distracție.

Pentru familii, LaRock este un loc de joacă ideal! Pachetul special de zi include activități ca pictura pe față, animatori, personaje din povești, locuri de joacă dinamice, tobogane de apă și spectacole de magie, toate gândite să aducă zâmbete pe chipurile celor mici și să creeze amintiri prețioase.

Facilitățile festivalului sunt de top, incluzând locuri de parcare generoase, zone de camping amenajate, selecții culinare gourmet, inclusiv burgeri, dulciuri, sucuri proaspete și opțiuni vegane, toate completate de răcoritoarea zonă de gelato, perfectă pentru zilele calde de vară.

LaRock nu este doar un festival, ci o experiență completă, o poveste pe care o trăiești pas cu pas, notă cu notă. Așadar, nu rata ocazia de a fi parte din această aventură. Vino să scriem împreună capitole de neuitat în cronicile verilor noastre rock. Biletele sunt disponibile acum. Alătură-te familiei LaRock și pregătește-te pentru o experiență memorabilă!

Vino să sărbătorești a doua ediție LaRock Music Festival pe 15,16,17 si 18 august 2024!
Acces: 12:00- 03:00.
Biletele nu sunt returnabile cu 48 de ore inainte de concert.
Accesul copiilor cu vârsta până în 14 ani este gratuit cu condiția să fie însoțiți de un părinte.

Organizator: STAGE MEDIA EXPERT S.R.L.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Articles

Evenimente viitoare

Metalhead Meeting 2024 17.07 – 19.07.2024, Romexpo, București

UPDATE 08.07.2024 Mici modificari in lineup la Metalehad Meeting! Trupele Grave-T, Akral...

Evenimente viitoare

ARTmania Festival 2024, Sibiu, 26.07 – 28.07.2024

UPDATE 16.07.2024 Revenim cu un nou anunț de trupă! 🔥 Lavina Official...

Evenimente viitoare

Rockstadt Extreme Fest 2024, Râșnov, 30.07 – 04.08.2024

UPDATE 12.07.2024 Meniul de bături din cadrul Rockstadt Extreme Fest 2024 UPDATE...

Evenimente viitoare

POSADA ROCK FESTIVAL 2024, 30.08 – 01.09.2024, Câmpulung Muscel

UPDATE 25.06.2024 SYMPHONY X, în premieră în România la POSADA ROCK FESTIVAL...